Inowroc³awski Fanklub Star Wars

Forum Inowroc³awskiego stowarzyszenia mi³o¶ników Star Wars

• Nie jesteÅ› zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

#1 2008-03-20 18:07:57

Bolek

Emperor

Punktów :   

Pierwsze Spotkanie

Nasze pierwsze spotkanie odbêdzie sie w Inowroc³awskim Domie Kultury,  u kogo¶ w domu/piwnicy(ja mogê u¿yczyæ, jest spora), barze/restauracji (choæby McDonald), lub je¿eli bêdzie ju¿ nas wiêcej, mo¿emy pojechaæ do Bydgoszczy na spotkanie gdzie bêd± fani z tego¿ miasta, Torunia i W³oc³awka.

#2 2008-03-21 08:29:12

Rajourney

Szturmowiec

Punktów :   

Re: Pierwsze Spotkanie

Witam. Bydgoski Fanklub siê k³ania... Cieszy Nas kolejna po toruñskiej lokalna inicjatywa... Ponadto- s³u¿ymy jako 'starsi bracia/siostry" w wierze pomoc± i porad±... Naturalnie zapraszamy na spotkania w Bydgoszczy wszak fandom winien sie jednoczyæ... Oczywi¶cie niewykluczona jest nasza obecno¶æ na Waszym spotkaniu jesli termin nie bêdzie kolidowa³ ... Ju¿ spójrzcie w ten w±tek, http://www.bfsw.fora.pl/imprezy-organiz … .html#3588
albowiem szczerze zapraszamy
Pytanie- czy mo¿e kto¶ z za³o¿ycieli by³ obecny na SFerze w zesz³ym roku???? Pamiêtam wszak, ¿e dwóch kolegów z Ina krêci³o sie po naszej sali...
So Say We All!!! aczkolwiek to z trochê innej bajki:-)

#3 2008-03-21 09:13:51

Bolek

Emperor

Punktów :   

Ja nie by³em, ale mo¿liwe ¿e znam osobê która by³a . Na wasze spotkanie przyjedziemy, je¿eli bêdziemy mieæ do 5 kwietnia oko³o dziesiêciu osób

#4 2008-03-21 09:33:56

Rajourney

Szturmowiec

Punktów :   

10 osób? Oby Wam sie uda³o:-) Ale zaznaczam, ¿e mo¿e byc ciê¿ko- nawet w wiêkszych o¶rodkach czêstokroæ jest to liczba nierealna... Ale nawet jak bêdzie Was troje to zapraszamy....

Stopka forum

RSS